Serbia flag Great Britain flag Germany flag
phone icon

+381114320100

E prime - E bicikli za posao


Transport e-biciklima ubrzano raste

Sve više kompanija u prevozu električnim biciklima vide ekološko, tiho i brzo rešenje za prevoz svojih zaposlenih. Kada vašem preduzeću nedostaju parking mesta, treba vam jednostavan i jeftin prevoz na malim udaljenostima, električni bicikli su idealna alternativa. Dajte im šansu i neće vas razočarati.

Pobedite gradsko putovanje

E-bicikli su optimalan način prevoza za mnoga preduzeća koja žele da uštede dosta novca svake godine na troškovima održavanja i osiguranja. Električni bicikli su odlično rešenje ako imate restoran koji želi na jeftin i efikasan način da dostavlja hranu ili prodavnica koja želi brzu isporuku svojih proizvoda na bilo koju adresu.

E Bicikli kao sredstvo za uvećanje poslovanja

Turistička industrija je izrazito konkurentna, zato istaknite svoje turističko poslovanje e-biciklima. Iznajmljivanje električnih bicikala turistima ili čak započinjanje e-biciklističkih tura omogućiće vašim posetiocima da vide više okoline nego što bi to dozvolilo hodanje, a brže i udobnije nego što bi to moglo na uobičajenom biciklu. E-bicikli su posebno privlačni turistima koji žele opuštajući odmor od svakodnevnog užurbanja.

For business e-prime

Isprobajte E Prime kvalitet

Proizvodimo elekrične bicikle visokog kvaliteta, u Evropi, u Srbiji. Dve godine garancije na ram i elektroniku, kao i godinu dana garancije na bateriju omogućavaju lagodnu vožnju i isplativo poslovanje. U ponudi imamo moćne, izdržljive baterije koje proizvodimo od najkvalitetnijih ćelija. Ako ste zainteresovani za pridruživanje revoluciji e-bicikala i želite da vam ponudimo jedinstveno poslovno rešenje kontaktirajte nas već danas da biste saznali kako možemo da pomognemo rastu vašeg poslovanja!


Ovo su neka od nasih resenja za kompanije koje posluju sirom EU. Ako zelite e-bicikl, dizajnersko resenje, kontaktirajte nas putem kontakt stranice nas tim ce se pobrinuti da vam u sto kracem roku izadje u susret.

For business e-prime
For business e-prime
For business e-prime
For business e-prime
For business e-prime
For business e-prime
For business e-prime
For business e-prime